Heippa (:

Täällä meidän blogissamme kerromme joukkueemme tapahtumista ja sattumuksista omasta näkökulmastamme (: Tervetuloa lukijaksi!

perjantai 9. joulukuuta 2011

HALUATKO MUKAAN TÄHDETTÄRIIN?

Haemme joukkueesemme motivoituneita, voimistelutaustan omaavia, vuonna 96-97 syntyneitä voimistelijoita. Harjoittelemme 5-6 kertaa viikossa n. 2 tuntia kerrallaan. Oheislajina meillä on balettia, kahdesti viikossa. Ottakaa rohkeasti yhteyttä valmentajiimme, jos olette kiinnostuneita tästä.

Huomenna suuntaamme kohti Kisakalliota ja aloitamme uuden ohjelman tekoa. Tervetuloa kokeilemaan! Rakkain terveisin Tähdettäret ♥ :)



3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi olisin todella paljon kiinnostunut tästä:) mutta pitää vielä tarkistaa että missä sarjassa olette ja mistä kaupungista tulette???:) Harrastan nytkin voimistelua, mutta minusta tuntuu että kaikki joukkueessamme eivät ole kovin motivoituneita, joten voisin vaihtaa jos uskallan... :) Miten muuten pärjäsitte viimekaudella, kun en ole oikein päässyt seuraamaan teitä:) ja tsemppiä jokatapauksessa ensikaudelle!!!!

amela kirjoitti...

Espoosta ollaan ja pysytään vielä 14-16 sarjassa keväällä. Viime kausi meni hyvin, oltiin kolmansii cailap cupissa ja aluemestiksissä. Mukava kuulla et haluat tulla meidän joukkueeseen, ihan rohkeasti vain mukaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuletteko kaikki espoonseudulta, vai tuleeko joku uualta, sillä jos tulisin kokeilemaan, en haluaisi olla sitten kauhean ulkopuolinen ja vielä, jos nyt hakee mukaan ja on todella voimistelukokemusta on, niin pääsisikö jo keväällä kisamatolle?