Heippa (:

Täällä meidän blogissamme kerromme joukkueemme tapahtumista ja sattumuksista omasta näkökulmastamme (: Tervetuloa lukijaksi!

tiistai 20. joulukuuta 2011

Hyvää joulua kaikille ja joukkueen lisäystä meille (:

Joulu lähestyy jo ja osa meistä onkin lähtenyt jo loman viettoon. Christa paistattelee auringossa Teneriffalla ja Alina on isänsä luona Porvoossa ja tänään minäkin pääsen lappiin joten valkoinen joulu on sittenkin luvassa(:



Meidän kaikkien iloksi joukkue sai lisävoimaa kun Anni päätti siirtyä meihin Isbelista (: Myös Hanna päätti tulla takaisin pienen paikkojen parantelutauon jälkeen JEE! :D Harkat starttaavat taas loman jälkeen ohjelmaleirillä kisakalliossa, jota valmistellaankin Challenge Cuppia varten(:

Ei muuta kun hyvää joulua kaikille ja onnellista uutta vuotta!




 Rakkaudella Tähdettäret <3

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

minkä takia Anni siirty? tuskimpa se muutan vaa päätti vaihtaa joukkuetta...

Anonyymi kirjoitti...

Hei ihminen tuskinpa täällä blogissa ruvetaan toisten henkilökohtaisia asioita pohtimaan... Tsemppiä hurjasti ensi kauteen Tähdettäret ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hei koska laitatte tänne sellasen kuvan, jossa on uudetkin tytöt mukana? Ja onks teistä sen yhden tytön nenä jo parantunut? :D

Sanne kirjoitti...

Laitetaan heti kun saadaan kaikki koolle(: meillä on nyt ollut sairastumisia jonkun verran ja nyt mäkin kipeänä. Yritetään kuitenkin laittaa mahollisimman nopeesti. Ja Nean nenä voi hyvin eikä ollu onneks murtunu(: selvittiin siis säikähdyksellä ja pelottavalla mustelmalla

Anonyymi kirjoitti...

onnea alkavalle kaudelle tähdettäret ja tsemppiä treeneihin! (: koko joukkueesta olisi kiva saada yhteis kuva jossa uuudetkin tytöt näkyy, vaikka toisaalta hannahan on palannut takaisin eli entuudestaan taitaa siis olla vanha tyttö :D näin ymmärsin?