Heippa (:

Täällä meidän blogissamme kerromme joukkueemme tapahtumista ja sattumuksista omasta näkökulmastamme (: Tervetuloa lukijaksi!

torstai 21. kesäkuuta 2012

Kysely

Mistä Tähdettärien ohjelmasta olet pitänyt eniten? (: Vastaukset sivupalkkiin!


Lokki - Kevät 2009

Seisouso - Syksy 2009

Palladio - Kevät 2010


Samurai - Syksy 2010


Rahmaninov - Kevät 2011


Once upon a time - Syksy 2011


Kiriko - Kevät 2012


Kyselyyn on aikaa vastata elokuun ensimmäiseen päivään! Meillä alkokin nyt kesäloma, eli teillekkin hyvää ja antoisaa kesälomaa! :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oon tykänny tosi paljon teijän kahesta viimeisestä ohjelmasta! Ne on olleet ihan erilaisia kuin teijän aikasemmat ohjelmat. Niistä vanhemmista ohjelmista en tykännyt oikeestaan ollenkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Mun eeeeehdoton kaikkien aikojen suosikki tähdettärien ohjelmista on syksyn 2009 vanneohjelma! Muut ei ole jääneet niin hyvin mieleen, en ole nähnyt joitain tai sitten en ole jaksanut katsoa tarkasti. Mutta tuo seisouso oli pakko aina nähdä kisoissa, ja kisa dvd:n olen pari kertaa laittanut pyörimään vain katsoakseni sen! :) Pukukin on todella kaunis, samoin musiikki ja liikkeet, jotka sopi teille hyvin <3 Jos teillä sattuu olemaan sitä nauhalla niin laittakaa ihmeessä nettiin (niinkuin muitakin ohjelmia) niin muutkin näkevät sen :). Keväiden 2010 ja 2011 ohjelmia en päässyt koskaan näkemään :( Syksystä 2010 en muista muuta kuin alun ja että siitä jäi hyvä fiilis :D Ja viimeisin ohjelma oli ihan kiva, mutta ohjelmaa ja musiikkia en muista, kun mieleen jäi aina vain teidän upeasti suoritetut vaikeusosat:)) olen samaa mieltä edellisessä postauksessa kommentoineen anonyymin kanssa, teille olisi kuulunut sm-kulta! Mutta eipä se kauas jäänytkään :)

Tulipas pitkä kommentti, mutta oli pakko tulla sanomaan :D

Anonyymi kirjoitti...

saattekko syksyn 2011 ohjelmaa nettiin/blogiin haluisin toosi paljon nähä se.

Anonyymi kirjoitti...

mun suosikkeja on ollu ehdottomasti syksyn 2010 vanneohjelma ja tää teijän viime ohjelma :) !

Anonyymi kirjoitti...

en oo missään koskaan nähny teiän viime syksyn ohjelmaa saataiskose tänne blogiin ???????

Tähdettäret kirjoitti...

Meiltä löytyy valitettavasti vain viime ohjelmasta ja syksyn 2011 ohjelmasta video. Mut laitamme ne vasta kyselyn tulos postaukseen :) Jos jollain olis jossain videoita meiän ohjelmista, niin että saa nettiin, nii sanokaa!! Ja kiitos (: