Heippa (:

Täällä meidän blogissamme kerromme joukkueemme tapahtumista ja sattumuksista omasta näkökulmastamme (: Tervetuloa lukijaksi!

torstai 5. heinäkuuta 2012

Kauteni Tähdettärissä

Moikka! Nyt on tullut kuluneeks suunnilleen puoli vuotta siitä kun tulin Tähdettäriin, joten nyt vois olla postauksen paikka. :)

Siirryin siis Tähdettäriin viime joulukuussa, ja tytöt ja valkut vaikutti tosi mukavilta ja otti mut hyvin vastaan. :) Mua jännitti aluks aika paljon, mut tutustuin kaikkiin tosi nopeesti. Meillä oli ekat kisat eli Challenge Cup I jo helmikuun alussa, joten pääsin heti ulkomaillekkin. Sitä ennen meillä oli leirikin, jolla oli tosi hauskaa. Seuraavissa Challenge Cupin osakilpailuissa päästiin junioreiden maajoukkueeseen ja saatiin edustuspaikka junnujen MM-kisoihin. Jee! :D Sitten olikin jo kisakausi myös Suomen kisojen osalta käynnissä, ja pääsin ekaa kertaa kisaamaan Tähdettärien puvussa aluekisoissa, josta tuloksena oli hopeamitali! =) Aika pian sen jälkeen päästiinkin taas ulkomaille, tällä kertaa junnujen MM-kisoihin Varnaan! Sitä ennen oltiin treenattu aika rankasti, ja meillä ehti olla leirikin jossain välissä. :D Varnassa meillä oli tosi kivaa, vaikkei kisasuoritus ehkä niin hyvin mennytkään. Sitten ruvettiin tsemppaamaan kohti kauden vikoja kisoja eli SM-kisoja, jotka pidettiin Helsingissä. Treenattiin tosi tiiviisti tavoitteiden eteen. Tulokseksi kovasta työstä saatiin hopeamitali! Se oli hyvä päätös mun ekalle kaudelle Tähdissä. :)

Nyt ollaan päästy kesälomille, vaikka ainakin mulla on jo ikävä takasin treenisaleille! :D Kotitreenaillaan vielä pari viikkoa, ja palataan sitten treenien pariin leirin merkeissä. :)




Hyvää loppukesää, ja muistakaas vastata kyselyyn! :)

- Anni

Ei kommentteja: